RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS AMSTERDAM

RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS AMSTERDAM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 560 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 14:37 Super lekker! Grote bowl is echt groot, en alleen en grote eter trekt dat tijdens de lunch Was als diner perfect geweest. Ruime hoeveelheid vis in de bowl. aanrader!!!
16 jun 2022 om 15:56 Good for lunch.
2 jun 2022 om 19:56 Heeeerlijke bowls! Maar dit keer had ik de burrito. Warm en goed gevulde burrito precies zoals ik ze gewend ben in mn tijd in LA
20 mei 2022 om 10:47 I placed a big order in the morning, to be delivered in the afternoon at 16:45. confirmed on the phone that they received it. Order still arrived an hour late without any notice or excuses. One bowl was a different one than we ordered.
13 mei 2022 om 22:01 Waren een half uur te laat maar het was erg lekker. Bezorger kon daar iets aan doen.
29 apr 2022 om 7:15 We moesten heel erg lang wachten echt abnormaal lang en het eten is echt niet meer wat t ooit geweest was. Vroeger was het wel echt heel goed. Jammer!
11 apr 2022 om 22:40 I love the poke bowl. But not the waiting time.
7 apr 2022 om 14:29 two hours waiting is unacceptable! calling to confirm the order also did not work as expected! no excuses, really not professional! never again!
21 mrt 2022 om 19:02 Order klopte niet. Had limoenrijst met koriander besteld en kreeg gewoon witte rijst. Verder heel weinig kip en de porties zijn kleiner geworden. Dure prijs voor slecht kwaliteit eten. Heel jammer dit!
18 mrt 2022 om 7:58 They reduced the portions in size and increased the price. Porting are barely enough. This kill why I loved the place, not cheap but good portions. Now it just plain expensive.
17 mrt 2022 om 7:53 Prima eten, maar de bowl is een stuk kleiner dan wanneer je die in de winkel zelf haalt. Dan is 17 euro incl bezorging ineens best duur.
19 feb 2022 om 20:53 Lekker, el classico.